Därför är januari den värsta månaden för båtägare

Därför är januari den värsta månaden för båtägare

Jag tror att det är få som skulle säga emot mitt uttalande i rubriken om att januari är den värsta månaden för båtägare. Och det är ännu färre som skulle påstå att januari är deras favoritmånad. Det måste finnas en anledning till att så många känner såhär, vi kan inte alla bara ha vaknat upp och bestämt oss för att det är värdelöst i 30 dagar. Men varför är det såhär i januari?

Ingen har några pengar


Januari är känt för att vara den månad där inga har några pengar. Plånböckerna är tomma efter att ha öppnats en, eller 100, gånger för mycket under julklappshandlingen. Om någon säger att dem har massa pengar kvar i januari så ljuger dem, det eller så har dem varit snåla och inte gett ut några presenter. Det betyder att nästa år borde du inte ge dem några presenter så att dem lär sig att vara fattiga och miserabla också.

Det är mörkt


Vi på den norra delen av jordklotet är vana att leva utan ljus i 6 månader av året, men i januari är det den mörkaste dagen av dem alla. Det hjälper inte att det redan har varit mörkt i 4 månader, så alla har börjat få nog

Alla är irriterade


Det är inte bara mörkret som gör folk irriterade, det är även skolan och jobbet som förstör. Efter att ha haft ett par veckor av semester så är det tillbaka till jobbet eller skolan. Det betyder att alla känner sig som att det är en måndag, men under hela månaden istället för bara en dag.

Lång tid till något roligt


Julen är precis klart, nyår är precis klart. Du måste vänta i nästan 1 år innan du kan njuta av julklappar och julbord igen. Så, vad är nästa högtid? Allahjärtansdag? Nej, det är knappt en högtid, det är bara något man måste göra om man är tillsammans med någon. Så efter det kommer påsk, men det är ju på våren, vilket känns som att det är flera år bort. Så det finns ingen rolig högtid att så framemot, bara massa jobb, och mer jobb i år när det är skottår.

Lämna ett svar