Världens största skilsmässa?

Världens största skilsmässa?

För er som har läst våra artiklar såhär långt kan ni antagligen förstå att vi gillar att skriva om allt som har med pengar att göra. Vi har t.ex. skrivit om ”världens dyraste privatägda skepp” och ”Världens casino center”, men nu kommer vi skriva om den dyraste saken av dem alla, en skilsmässa.

Vad är det för speciellt med den här skilsmässan?

I många fall så brukar en skilsmässa vara det dyraste en person betalar för, och desto rikare en person är desto dyrare blir den. Men vad händer om en skilsmässa inleds och en av parterna är ”världens rikaste man” Jeff Bezos? Det kan vi svara på nu, det blir världens största och dyraste skilsmässa. För att vara mer exakt så kostar den skilsmässan $38 miljarder eller 331 miljarder kronor.

För att sätta dem siffrorna i ett annat perspektiv så är $38 miljarder ungefär en tiondel av Danmarks BNP. För dem pengarna kan man också köpa hela H&M från börsen och fortfarande ha 115 miljarder kronor kvar att köpa något annat företag såsom ”ICA Gruppen AB”. Efter allt det skulle man fortfarande ha runt 30 miljarder kronor kvar, vilket skulle göra att man var en av dem 15 rikaste personerna i Sverige.

Lämna ett svar