spons

Är du trött på din röriga gamla inredning? Känner du för något mer elegant och stilrent? Då ska du läsa tipsen här nedan. I denna artikel får du bra tips som kan hjälpa dig att gå från en oorganiserad inredning till en stilren och elegant inredning.

Köp nya lampor

Något som de flesta glömmer bort när de ska nyinreda är lamporna. Vissa väljer att nedprioritera lamporna, då de inte tycker att lampor är lika viktiga som andra delar av inredningen. Detta är dock inte alls en bra idé. Lamporna är en riktigt stor och viktig del av varje inredning. Det är lamporna som sätter ljus på allt i hela rummet. Vissa lampor är gjorda för att visas upp som en viktig del av dekoren.

Belid är en svensk lamptillverkare som tillverkar riktigt eleganta och stilrena lampor av olika slag. Belid lampor kan fås i många olika former, som till exempel taklampor, bordslampor eller vägglampor. De flesta Belid lampor har neutrala färger, som till exempel vitt, svart, guld, koppar, krom eller mässing. Eftersom färgerna är så neutrala, passar dessa lampor utmärkt i de flesta typer av inredningar. Om du har en skandinavisk inredning passar de extra bra in i den. Köp belid belysning & lampor för att göra din inredning både mer elegant och stilren.

bordslampa

Plocka undan allt onödigt

Låt inte en massa saker ligga och skräpa överallt. Om du har för många saker liggandes eller ståendes överallt i rummet, kommer det att kännas riktigt stökigt och oorganiserat. Försök att plocka bort så mycket du kan så att bord, golv och bänkar hålls fria. Tänk även på dina förvaringsmöjligheter. Om du inte kan förvara dina lösa saker någonstans, kan det vara på tiden att investera i fler förvaringsmöbler. Stängd förvaring kan vara en bra idé. Ju mer du kan gömma undan bakom dörrar eller i lådor desto bättre. Att städa undan onödiga saker betyder dock inte att din inredning ska vara helt kal och tom. Du kan alltid låta dekorationer och lampor som till exempel belid lampor få stå framme. Plocka undan det som inte är menat som dekor, och låt den faktiska dekoren få ta lite extra plats och fokus.

Blanda inte för många färger

Om du verkligen vill få till en elegant och stilren inredning i ditt hem, bör du hålla dig till endast ett par färger. Att blanda för många färger kan få inredningen att kännas kaotisk. Håll dig till neutrala färger och undvik för många starka eller skrikiga färger. Vitt är en riktigt bra grund som kan kombineras med i stort sett vad som helst. Om du väljer en ljus grund, kan du med fördel välja dekor i lite mörkare färger för att skapa kontrast i rummen. Har du ljusa väggar, skulle du till exempel kunna inreda med mörka belid lampor. Olika toner av samma färg kan vara bra. Det kan även vara trevligt med en komplementfärg, då den kan hjälpa till att liva upp lite. Om du är noggrann i ditt färgval, kommer din inredning att kännas riktigt elegant och stilren.

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.