spons

Naturliga material är något som har kommit att bli allt mer populärt att använda sig av, både ute och inne. Ett bra material, det är bambu! Idag finns det många tillverkare av bambumöbler. När man ska beskriva möbler i bambu, så kan man likna dem vid möbler i rotting. Dock är det så att bambu i sig är tjockare, samt ihålig. Många gånger har de även en något ojämnare yta. Det beror på att man inte vill slipa bort årsringarna från bambubladen. Bambu i sig är ett material som är snabbväxande och det finns ofta i stora mängder i områden som är subtropiska. Bambu växer högt och kan ofta nå en höjd på 50 meter. Odlar man bambu, så kan man ofta skörda redan efter 1-5 år. Bambu är därmed miljövänligt bra val att ha till möbler! Om du vill köpa snygga möbler i bambu, gör det hos Tine K Home Bambu. De har många snygga bambu möbler.

Köp Tine K Home bambu möbler

Du gör ett bra val om du satsa på att köpa Tine K Home bambu möbler. De kommer från Saigon och är av hög kvalitet. De har behandlats innan, med en naturligt vattenbaserad träolja. Dessa bambu möbler kan du placera på din uteplats, på din altan, i ditt uterum, i växthuset och till och med inne! Bambu möbler passar in att ha var du vill!

Du har idag många olika sorters bambu möbler att välja mellan. När du köper Tine K Home bambu möbler så kan du välja mellan bord, soffor, pallar, solstolar och så vidare. De som står bakom Tine K Home, det är Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum. Företaget finns i Danmark, men möblerna i sig säljs världen runt!

Skötsel av dina bambu möbler

För att dina nya bambu möbler ska hålla sig snygga, år efter år, så är det bra att sköta om dem på rätt sätt. Står de utomhus, så kan de gråna lite, det är en del av en naturlig process. Dock kan du skydda dem då du inte sitter i dem genom att ha på ett bra möbelskydd. Det även om du har dina bambu möbler under tak. Tänk på att när du sätter på skyddet på dina möbler, att det bör finnas som en luftspalt mellan marken och skyddet. Det är för att möbeln i sig ska få ventilation och inte mögla.

Bambu möbler är lätta att sköta, då det bara är att torka av dem med en fuktig trasa, samt eventuellt ett milt rengöringsmedel.

Under höst och vinter så är det en fördel att se till att förvara dina bambu möbler inomhus. Se till att du före du ställer undan dem för vinterförvaring torkar av dem med fuktig trasa, samt torrtorkar dem. Se sedan till att du ställer dina möbler på en plats som är torr samt har en god ventilation. Även detta är för att motverka att de möglar.

Skulle du få mögel på dina bambu möbler, så spola av dem med högtryckstvätt samt behandla dem igen med en naturligt vattenbaserad träolja.

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.