spons

Ett hem kommer först att vara komplett när den rätta belysningen finns närvarande, och vad är då bättre än just skräddarsydd belysning som säkerställer att du får tillgång till just det ljuset som blir rätt för stunden? Allt detta och mycket mer blir möjligt när du vänder dig till en ypperlig lösning såsom Philips Hue, och nedan ska vi kika lite mer på hur den här lösningen faktiskt fungerar. Se sedan till så att du tar en tur över till produktsidan här: https://www.lampemesteren.se/philips-hue-se/.

Vad är egentligen Philips Hue?

Det är Apple och Philips som har samarbetat för att ta fram det utomordentliga systemet Philips Hue. Med hjälp av detta får du trådlös belysning som skräddarsys beroende på dina önskemål och krav. Det är med hjälp av en applikation i mobilen som du bestämmer hur stark eller svag belysningen ska vara och vilken av de många miljoner färgerna som du vill att din lampa ska ha.

Du är säkerligen van vid att enbart sätta på och stänga av ljuset när du befinner dig i hemmet, men tack vare Philips Hue och deras smarta Philips Hue Starter Kit kan du styra belysningen även när du inte är i hemmet. Du har till och med möjligheten att sätta dina lampor på en timer så att färgen skiftar beroende på vilken tid på dygnet det är. Det låter nästan för bra för att vara sant, men med Philips Hue kompromissas det inte med kvaliteten.

Philips Hue Starter Kit för en ljusare vardag

Om Philips Hue låter som lösningen för dig är det en god idé att börja med just ett Philips Hue Starter Kit. I detta paket får du bland annat tre lampor tillsammans med en strömbrytare som säkerställer att du har allt du behöver för att börja njuta av lösningen. Philips Hue Starter Kit är med andra ord den perfekta lösningen att börja med. Som tidigare nämnt är det fullt möjligt att styra belysningen med hjälp av en applikation i mobilen, så med Philips Hue Starter Kit väljer du utan problem rätt ljusstyrka och färg för dig.

Kanske är det sent på kvällen och du längtar efter lite mysbelysning eller så är det dags för arbete inne på kontoret där du är i behov av ett skarpt ljus som hjälper dig att fokusera. Med ett Philips Hue Starter Kit justerar du själv ljusstyrkan och belysningens färg på ett smidigt sätt, och varför inte ställa in en timer så att du får en passande ljusstyrka utefter vad klockan är.

Olika Philips Hue lampor

Vi har nu nämnt glödlamporna inom Philips Hue Starter Kit, men glöm inte att det också finns andra Philips Hue lampor som du kan välja mellan. Kika exempelvis på deras vägglampa, plafond eller taklampa. De erbjuder dessutom många händiga tillbehör så att du ska kunna fullända ditt hem på bästa sätt. Vänd dig till antingen ett Philips Hue Starter Kit eller ta en titt på några av de andra förträffliga lamporna!

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.